SDC Putten onderuit tegen PSV

SDC Putten heeft donderdagavond in het bekertoernooi met 0-4 verloren van PSV uit Eindhoven. Het team uit Putten hield in de eerste helft lang stand. Een paar minuten in de wedstrij scoorde Adam Maher de 0-1. Daarna zat het PSV tegen in Putten. Bij rust was de stand 0-1. Een kwartier na rust kopte Lukassen van dichtbij de 0-2 binnen. Maher was verantwoordelijk voor de 0-3. Sam Lammers maakte het tien minuten voor tijd af op 0-4.

SDC Putten klaar voor bekerwedstrijd PSV

Sportpark de Putter Eng is klaar voor opnieuw een grote tegenstander, na Ajax en Feyenoord komt ook PSV naar Putten toe. Dit keer niet voor een oefenpartij maar voor de KNVB Beker. SDC verwacht tussen de 2500 en 3000 supporters op de Putter Eng. De aftrap is om 20:45 en staat onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen. Na afloop van de wedstrijd is de loting voor de tweede ronde in de kantine van SDCP. Er zijn nog staanplaatsen te...

Sparta Nijkerk onderuit tegen FC Eindhoven

Sparta Nijkerk heeft met 1-0 verloren van FC Eindhoven. In Nijkerk werden de profs van Eindhoven in de eerste helft op 0-0 gehouden. Makizodila had een grote kans namens de thuisclub. Na rust was Eindhoven dichtbij de 1-0 via Kabangu en Kada. Een kwartier voor tijd zorgde ex-Vitessenaar Mart Lieder voor de 0-1. Frank Heus miste een grote kans op de gelijkmaker.

Sparta Nijkerk onderuit tegen VV Berkum

Sparta Nijkerk heeft in eigen huis met 0-1 verloren van VV Berkum. De wedstrijd werd lang onderbroken door het uitvallen van een assistent-scheidsrechter. De Zwollenaren waren zeker vóór de rust de bovenliggende partij, al verzuimden ze toen om echt door te drukken. Sparta Nijkerk startte, ondanks het thuisvoordeel, met het accent op de defensie. Dat leverde af en toe pijnlijk balverlies op. Dat leverde al snel een schietkans op voor Björn Bakker. Sparta-keeper Brian Willemse bracht redding. Enkele minuten...

Harderwijk doet mee aan Nationale Sportweek

Harderwijk doet mee aan de Nationale Sportweek 2017 van 9 t/m 17 september. Deze week zullen overal in het land sportactiviteiten worden georganiseerd, met als doel alle Nederlanders te laten ervaren hoe leuk sport en bewegen is. Deelnemende sportaanbieders uit Harderwijk stellen hun trainingen en lessen open voor inwoners uit Harderwijk.

Barneveld: Kelderman eindigt op vierde plek in Vuelta

Wilco Kelderman heeft de ronde van Spanje afgesloten met een vierde plek. De 26-jarige wielrenner uit Barneveld begon de laatste dag als vijfde, maar nam niet ver van de finishlijn de vierde plaats over van Alberto Contador. Het is de beste prestatie van de Barnevelder ooit in een grote ronde. Chris Froome werd zondagavond gehuldigd als winnaar. Contador nam met de Vuelta afscheid als profrenner.

Barneveld: Kelderman handhaaft derde plek

Wilco Kelderman uit Barneveld handhaaft zijn derde plaats in de Vuelta. De etappe van woensdag van 180,5 kilometer eindigde met een steile beklimming van de Los Machucos. Stefan Denifl uit Oostenrijk kwam als eerste over de finish. Kelderman heeft nog 12 seconden over op de nummer 4 in het algemeen klassement. De Barnevelder ligt 2 minuten en 13 seconden achter op klassementsaanvoerder Chris Froome.

Barneveld: Kelderman naar 3e plek in Vuelta

In de Vuelta heeft Wilco Kelderman uit Barneveld dinsdag een prima tijd gereden. In de tijdrit over ruim 40 kilometer eindigde hij als tweede. Zo wist Kelderman naar de derde plek in het algemeen klassement te stijgen. De Ronde van Spanje wordt gedomineerd door Chris Froome. Kelderman passeerde de Rus Ilnur Zakarin op de ranglijst en heeft zijn achterstand op Vincenzo Nibali, de huidige nummer twee, kleiner weten te maken.

Ermelo doet mee aan Nationale Sportweek

Van 9 t/m 17 september is het de Nationale Sportweek. De week waarin de gemeente Ermelo de start van het nieuwe sportseizoen viert en bewegen stimuleert. Het team van ‘’Heel Ermelo Beweegt” grijpt deze week dan ook aan om tal van activiteiten te organiseren voor jong en oud. Wethouder Laurens Klappe trapt de week af op zaterdag 9 september op de Dag van de Democratie. De wethouder stapt op een spinningsfiets en daagt inwoners uit om het in een...

NSC Nijkerk start competitie in en tegen Urk

NSC Nijkerk start zaterdag weer met de competitie. De eerste wedstrijd op het programma is uit tegen Urk. Urk heeft zijn selectie intact kunnen houden wat betekent dat de automatismen alleen maar beter worden. In de voorbereiding heeft het wisselende resultaten geboekt, al is er tegen ploegen uit de hoofdklasse en hoger gespeeld. NSC heeft ook een wisselvallige voorbereiding gehad, want als er 12 spelers vertrekken heeft het tijd nodig om de nieuwe jongens in te passen. Het is...